Drie redenen om te kiezen voor een gietvloer

Drie redenen om te kiezen voor een gietvloer

augustus 20, 2019 Uit Door admin

Bij de keus voor een vloer speelt natuurlijk smaak een grote rol. Ook de prijs kan van belang zijn in de keuze en misschien ook het onderhoud van de vloer. Misschien houd je van hout, of heb je liever een gietvloer. Een gietvloer heeft enkele voordelen ten opzichte van andere vloersoorten zoals het onderhoud wat de vloer nodig heeft (of in dit geval juist niet nodig heeft). Wij zullen in dit artikel drie reden geven om bij uitstek te kiezen voor een gietvloer van Van Hollandse Bodem. Benieuwd naar de redenen? Lees dan snel verder.

Onderhoudsvrij

Een van de redenen waarom men voor een gietvloer kiest is het feit dat zodra deze gegoten is, er vrijwel geen onderhoud aan gepleegd hoeft te worden. De vloer is sterk, krasbestendig en zodra de vloer eenmaal ligt hoef je er eigenlijk nooit meer iets aan te doen. Een gietvloer is dus volledig onderhoudsvrij, althans vrijwel volledig, je moet de vloer natuurlijk net als andere vloeren wel af en toe schoonmaken. Een gietvloer vereist dus alleen af en toe stoffen en dweilen. 

Voelt comfortabel aan

Een ander groot voordeel van een gietvloer, is dat deze erg comfortabel aan voelt. De vloer is super egaal en ook nog eens hygiënisch, omdat er geen naden in zitten voelt een gietvloer super comfortabel aan. Ook als je meubels of stoelen op wieltjes hebt zit je met een gietvloer helemaal goed. Je kan gemakkelijk de meubels verplaatsen en zal als je rolt met de stoel totaal geen weerstand krijgen van de vloer. 

Staat stijlvol

Het strakke uiterlijk van de vloer staat natuurlijk bijzonder stijlvol en is met vrijwel elke interieursmaak te combineren. Een gietvloer kan trouwens in elke kleur, dus of je nu een witte, zwarte, grijze, groene of bruinachtige vloer wil een gietvloer maakt het allemaal mogelijk.
Om bovenstaande redenen kunnen wij de vloer dus echt aanraden. Kies voor deze vloer als je houdt van weinig onderhoud, sfeer & comfort.