Over ons

alleen de meest recente en relevante informatie te hebben gepresenteerd. “Amsterdam No.1 tijdschrift” – is online krant sinds 2005 met alle nieuwste artikelen in de politiek, de maatschappij, informatietechnologie, sport en muziek.
2. Geen lange en vervelende abonnementen en wachten in de rij.
We hebben geprobeerd om alleen de meest waarheidsgetrouw en geverifieerd nieuws selecteert voor u. De eerste om te weten, anderen niet weten! Raak het onbereikbare! Wees je bewust van de ster hoe te leven en glans hun lauweren sterren!
5 redenen om bij ons blijven
Ons adres: Paleisstraat 137, 1012 ZL Amsterdam, Nederland
En tenslotte …
Welkom, Beste vrienden!
De eenvoud van het ontwerp, waarin het onmogelijk is om te verdwalen. 5.
Denkt u dat voor de productie van e-paper, een rijke nieuws en illustraties vereisen een team van fotografen, webdesigners en journalisten?
Al onze onderdelen zijn even interessant, en je kunt een hoop nieuws te leren. Steeds een lezer van onze krant, zult u regelmatig ontvangt de laatste persberichten van de wereld van de muziek, de show business en een bioscoop.
De meest recente en interessante informatie in elk nummer. Let op! 1.
Blader problemen op elk gewenst moment handig voor je. 4.
In ons geval is het niet zo, maar daarom niet minder effectief. Wij zijn het die een project hebt gemaakt en de auteurs waren. De redactie van online kranten is vrij klein en bestaat uit slechts twee mensen – de hoofdredacteur en journalist.
Wie we zijn: een beetje over de auteurs
E-mail: info @ a1news.nl
Telefoon: +31 20 423 1333
Journalisten: Jaap de Broek (Wereld, Politiek), Aldo van Campen (Bedrijf, Maatschappij), Stephen Van Halen (Sport, Onderwijs).
Lees onze elektronische krant overal: thuis, op het werk, in cafés, op een wandeling door de rivier en vanaf elk apparaat: een computer, een laptop, smartphone. Wij selecteren de beste en we blijven altijd bij je!
3. Onze online krant is volledig gratis.
Het is belangrijk dat wat je denkt
Beste warme en interessant nieuws
Arbeidstijdenwet: 9:00-18:00, maandag-vrijdag
Verantwoordelijk voor Gezondheid en Muziek. Chief Editor: Farid Garadi – de maker van het concept van belang voor u, chief strategist van het project. Hij organiseert het proces om u was het makkelijker om te navigeren in de ruimte van de krant en de informatie te ontvangen.
We streven er altijd naar voren, maar altijd rekening houden met de adviezen van hun lezers. Wat is er mooier dan verse ideeën, meningen en suggesties zijn! Als u vragen of suggesties hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.