3 redenen voor een webapplicatie op maat

3 redenen voor een webapplicatie op maat

september 25, 2019 Uit Door admin

Je hebt een groot gespecialiseerd bedrijf. De laatste jaren ben je verschrikkelijk hard gegroeid. De omzet is de lucht ingeschoten tot bedragen die je nooit had durven dromen. Het personeelsbestand is in het afgelopen jaar verdrievoudigt. Het kan allemaal niet op zou je zeggen. Dan is dit het moment om te innoveren en door te ontwikkelen. Een webapplicatie op maat zou wel eens de ideale oplossing kunnen zijn. In dit artikel gaan we in op wat een zo’n applicatie inhoudt en hoe het je bedrijf kan helpen.

Een webapplicatie kan op verschillende manier een toevoeging voor je bedrijf zijn. Hieronder bespreken we kort drie voorbeelden

Planning

Je hebt veel personeel en veel verschillende opdrachten op verschillende plekken in het land. Een hel voor de afdeling planning zou je denken. Niet met de juiste app. Zorg dat je al nodige informatie digitaal verzamelt en zie hoe er vanzelf met alle variabelen rekening wordt gehouden. Dan heb je dus ineens een hele efficiënte inzet van je personeel.

Onderhoud

Je beschikt over vele vaste activa binnen je bedrijf. Zowel je onroerend goed als je transportmiddelen hebben op een bepaalde periodieke basis onderhoud nodig. Door alle relevante gegevens pro-actief in een applicatie te stoppen, zorg je ervoor dat er geen achterstallig onderhoud ontstaat. Zo gaan je activa langer mee en bespaar je op reparatie -of herstelkosten.

Prijsbepaling

Werk je binnen een branche waar de prijs van je product of dienst continu verandert? Denk bijvoorbeeld aan vliegtickets of andere online aanbiedingen. Het is natuurlijk onmogelijk om continu met de hand de veranderingen uit te rekenen en door te voeren. Gekkenwerk. Voor dit soort toepassingen biedt een goede webapplicatie de uitkomst.

We hebben nu een aantal voorbeelden besproken, waarom eigenlijk geen bedrijf meer zonder kan. Let wel goed op dat als je een applicatie laat bouwen dat je goed digitaal bureau inschakelt. Als een bureau pro-actief meedenkt en ook in de adviserende fase heel betrokkken is, geeft dat al enig vertrouwen. Let daar dus goed op!