Entertainment

Fadi Fawaz ’s cryptische tweet en foto spark speculatie George Michael’ s begrafenis heeft in het geheim plaatsgevonden

Source: Az Lyrics
Een bron vertelde De Zon op zondag (krant): “De begrafenis gaat om een zeer kleine, eigen bijeenkomst. Beeldende kunst fotograaf Fadi, 40, deelde een twilight foto van een mooie kerk om Twitter op maandag avond, vonken geruchten George werd begraven onder de dekking van de duisternis tijdens een privé ceremonie. Algemeen werd verwacht dat George zal worden gelegd om te rusten op de Highgate Begraafplaats West, noord-Londen, op slechts 250 meter afstand van waar hij wordt verwacht om te worden begraven naast zijn moeder Lesley. Het idee is om te voorkomen dat ze worden overvallen door fans proberen om een glimp op te vangen van hun idool ‘ s afscheid.” De geruchten leidde het Kerkhof van Highgate post een banner bericht op haar website waarin staat: “Sorry, we hebben geen informatie over George Michael.” Het geautomatiseerde telefoonsysteem echo ‘ s die gevoelens, zeggende: “Als u aan het bellen over George Michael, sorry, we hebben nog geen informatie voor u.” George Michael ’s vriend Fadi Fawaz leidde tot speculatie in de late pop-icoon de begrafenis heeft reeds plaatsgevonden te maken met een artistieke foto van een kerk in de schemering. De kapel alleen zitplaatsen 30 dus, afgezien van het gezin, zal er niet veel andere mensen zijn er. Hij schreef: “Beaconsfield kerk. “De details zijn een goed bewaard geheim. Ging voor een rit van gisteren en hield van de stad en speciaal voor deze kerk.” Fans prees de “mooie” foto en gewezen op de boom aan de voorzijde van het beeld lijkt bijna te glimlachen. Deze foto werd genomen in Beaconsfield
(Foto: fadifawaz/Twitter)

Echter, Fadi voegde een onderschrift bij zijn foto, en de verduidelijking van de dingen en zegt dat het een kerk was die hij had gedreven verleden en dacht dat was behoorlijk in Beaconsfield, Windsor. En Fadi bleek afval speculatie hij doelt op een eigen begrafenis voor George al plaats toen hij meedeed aan een dergelijke claim: “Het zou gewoon slim om de eenvoudige feiten correct over mij, om een kans te hebben om te geloven wat je zegt juist is.” Echter, hij had fans achter hun oren krabben weer toen hij deelde een link naar een artikel over George ‘ s begrafenis plannen, het toevoegen van de cryptische titel: “9 dagen geleden.”

Fadi Fawaz en George Michael

Fadi deelde deze foto op Twitter

Het Laden Van De Video

Video Niet Beschikbaar

Klik om te spelen
Tik om te spelen

De video start in 8Cancel

Speel nu

Bekijk NextArguing paar begeleid uit een vliegtuig met 4 poli

Bekijk deze video weer

Bekijken

Meisje op verdoving denkt vissen zijn drowning0:28
Een real-life inbreker schalen een pub afvoerpijp 0:15
Hilarisch moment een Opa verloren zijn valse tanden d0:30

Video zal spelen in

Bekijk: Elton John voert emotionele eerbetoon aan George Michael

Deel deze video

George is overleden op eerste kerstdag
(Foto: Getty)

George afgebeeld in 1999
(Foto: PA)

De familie verzocht hun privacy gerespecteerd worden als het gaat om de begrafenis details, dus niets over de geplande ceremonie heeft geopenbaard. De meeste gasten zal worden verteld wat er op een paar uur van tevoren. De module is in eerste instantie geüpload met no caption, het verlaten van de fans af te vragen of het was een subtiele indicatie dat George ‘ s begrafenis is geweest en gegaan.